Építőanyag gyermekintézmények és műemlékek számára
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Bővült a 2020-as felajánlók listája!

Márciusban indul a jelentkezés a Várépítő pályázatra, de már most érdemes böngészni a felajánlások között.

Bónusz készpénztámogatás: 554.600 Ft kivitelezésre

Egy iskola megújulásához járult hozzá a Várépítő és a Homeinfo közös évközi pályázata, ráadásul a „hagyományos” Várépítőn elnyerhető készpénz felajánlások sora több mint félmillió forinttal bővült. És ez még nem minden!

Várépítő pályázat, ahogy a zsűri látja

A Várépítő legfrissebb zsűritagja, Beleznay Éva mondta el tapasztalatait a pályázatról, amelynek ő 2017 óta részese. Megtudhattuk, hogy milyen benyomást keltett benne a mások megsegítését lehetővé tévő tender, illetve tanácsokat is adott a leendő jelentkezőknek.

A tényői Cipó-dombon innen, Ravatherm hőszigetelésen túl

A Sokorói-dombsorok közötti völgyben, Pannonhalma borvidékének szomszédságában húzódik a jelenleg 1800 lélekszámú kis település, Tényő, mely 2017-ben ünnepelte 800. születésnapját. Ebben a kis községben néhány évvel ezelőtt merült fel egy bölcsőde megépítésének gondolata.

Két műemlék vízszigetelése oldódik meg Dörken anyagokkal

A pályázat 18 felajánlója közé visszatérőként csatlakozott idén a Dörken Kft.. A cég komplett rendszereket kínál a víz elleni védelemre, legyen szó pincéről, tetőről, vagy homlokzatról. A neves zsűri döntése alapján két műemlék utólagos vízszigetelésének megoldásához járul hozzá a Dörken.

Hogyan szül a jótékonyság további segítő szándékot

A 2018. tanév utolsó napjaiban 20 nyertes gyermekintézmény és 2 műemlék képviselői vehették át a felújításaikhoz szükséges építőanyagra szóló utalványokat a Várépítő pályázat díjátadóján. Köztük Horváth Tamás, Tác Polgármestere, aki második alkalommal örülhetett egy intézményük tetőfelújításához nyert CREATON kerámia tetőcserépnek.

Kétszer ad, aki rugalmasan ad – a 2018. évi Várépítő tapasztalatai

A nagyobb cégek körében egyre elterjedtebb az ún. Corporate Social Responsibility, azaz a vállalatok szociális felelősségvállalása, ami különböző, általában civil kezdeményezések támogatását jelenti. A Várépítő pályázat Magyarországon jelenleg az egyetlen ilyen jellegű összefogás, ahol gyermekintézmények és műemlékek építőanyagokra pályázhatnak.

Társadalmi tetőfedés ÉMSZ-es módra

Az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége idén már hatodik alkalommal elvállalta egy Várépítő pályázaton tetőcserepet nyert gyermekintézmény tetőjének cserepezését társadalmi munkában. A kétszeresen is szerencsés nyertes idén a szegedi Béke Telepi Óvoda, amelynek tetejére október utolsó hétvégéjén került fel az új Bramac tetőcserép.

Galgaguta nyerte a közönségszavazást

Hagyomány a Várépítőn, hogy a pályázat kiírója, a Build-Communication Kft. felajánl 100 000 Ft-ot a kivitelezés költségeire. A közönségszavazás a Várépítő facebook oldalán zajlott júniusban – és szoros küzdelemben a Galgagutai Manóvár Óvoda került ki győztesen, több mint 2000 szavazattal. Ezúton is gratulálunk Agócs Gábor polgármesternek és a falu közösségének a példaértékű összefogásért!

Várépítő Pályázat: 19 felajánló cég, nettó 16 millió forint építőanyag és 22 nyertes

20 nyertes gyermekintézmény és 2 műemlék képviselői vehették át a felújításaikhoz szükséges építőanyagra szóló utalványokat a Várépítő pályázat idei díjátadóján, június 5-én, Budaörs Város Önkormányzatának dísztermében. A felajánló cégek listája idén öt céggel bővült: új felajánló az Icopal Kft., a VELUX Magyarország Kft., a MEVA Zsalurendszerek Zrt., a Sika Hungária Kft. és a Leier Hungária Kft.

Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

Publish modules to the "offcanvas" position.