×

Figyelmeztetés

The form #6 does not exist or it is not published.

Leier

Többféle termék különféle felújítási és építési tervhez a Leiertől

A Leier Hungária Kft. az idei Várépítő pályázat segítségével korszerűsítést tervező gyermekintézményi pályázóknak modern kéményeit és Durisol zajvédő falati, új építést, bővítést tervezőknek beton kéregfal és kéregfödém elemeit kínálja összesen 1 000 000 Ft+ÁFA értékben. Mivel a felajánlott szerkezeti anyag mind egyedi termékek, azokra egyedi árajánlat alapján lehet idén is pályázni. A több mint fél évszázada működő Leier Cégcsoport Magyarországon is jelentős múlttal rendelkezik, 1984-ben kezdte meg működését.
Mára Leier Magyarországon az építőipar piacvezető szereplőjévé vált; a győri központ mellett 9 hazai gyárral rendelkezik és több mint 1000 szakembernek ad munkát és az elmúlt tíz év során több mint 30 milliárd forintot fordított magyarországi beruházásokra.

A Leier Cégcsoport a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett a méretre gyártott vasbetonszerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma a legnagyobb, emellett a legszélesebb termékportfólióval rendelkező építőanyaggyártó és forgalmazó vállalat a hazai piacon. Jelenleg elérhető termékeiből teljes egészében felépíthető egy komplett, szerkezetkész épület pincétől a padlásig: a téglákon és a födémen át a kéményig és a kertépítő elemekig minden ehhez szükséges termék megtalálható a Leier kínálatában.

A Leier Cégcsoport számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. Elsőként segít katasztrófák esetén, és észreveszi azokat a problémákat is, amelyek hosszú ideje megoldatlanok környezetében. Ismert példája az azonnali segítségnyújtásnak, amikor a vörösiszap-katasztrófa idején a Leier devecseri üzemének dolgozói az embereket, értékeket mentették. A cégcsoport Győrben a város frekventált helyén a 19. században épült Frigyes-laktanya hosszú évtizedekig pusztuló műemlék épületeit vette meg, majd az eredeti formát megőrizve modern, impozáns városrészt varázsolt Győr szívébe.

További információ: www.leier.hu

Image

Leier kémények a Várépítő Pályázaton:

LSK és MULTIKERAM LAS

Leier kéregfalak és kéregfödémek új épületekhez és bővítésekhez https://www.leier.hu/eloregyartott-falak-1

További információ

Egyedi ajánlatkérés előtt konzultálj a cég szakembereivel!

 

Kémény témában

Konzultáció: Szücs Zsolt

Tel: 06 30 989 2700

kocsis.csaba@leier.hu

 

Beton kéregfal és kéregfödém esetén

Konzultáció: Grieszler Zsolt

Tel: 06 30 235 2296

grieszler.zsolt@leier.hu

 

DURISOL zajvédő falak témában

Konzultáció: Grieszler Gábor

Tel: 06 30 997 6725

grieszler.gabor@leier.hu

 

Térkő témában

Konzultáció: brieber László

Tel: 06 30 993 2213

brieber.laszlo@leier.hu

Ajánlatkérés